Direct contact? Bel 06 - 38 31 06 52

Over ons

Mag ik mij even voorstellen; mijn naam is Mielus van Vliet, eigenaar van M van Vliet Infraservice. Vanaf jongs af aan heb ik een grote interesse voor kranen en alles wat met grondverzet te maken heeft. Het was al gauw duidelijk dat ik hiervan mijn vak wilde maken.

Nadat ik een aantal jaren in loondienst als kraanmachinist hebt gewerkt, ben ik in 2004 een eigen onderneming gestart. Nu bestaat ons bedrijf ruim 15 jaar. In deze tijd hebben wij veel mooie opdrachten uitgevoerd en goede relaties opgebouwd. Met ‘wij’ bedoelen we de mensen die voor en met mij het werk uitvoeren.

Wij zijn flexibel en daadkrachtig ingesteld en werken  met ‘langetermijnvisie’. Dit betekent dat wij gaan voor een goede en lange samenwerking met de opdrachtgevers. Door onze vakkennis en jarenlange ervaring leveren wij werk af van hoge kwaliteit en daardoor ook een aantrekkelijke prijs. Ook staan wij open voor positieve nieuwe ontwikkelingen in ons vak. Zo heb ik het afgelopen jaar de avondopleiding bij het KOB succesvol afgerond en mijn vakdiploma aannemer-infra gehaald.

Het is ons streven om een betrouwbare partner te zijn voor nu en in de toekomst.

Klik hier voor diploma's en certificaten die ik behaald heb om mijn werk gecertificeerd te doen.

 

 

Wij staan voor kwaliteit, korte lijnen en een goede samenwerking!

M. van Vliet Infraservice
Courtinehof 2, 2967 XJ Langerak

Tel. 06 - 38 31 06 52
info@mvvinfraservice.nl

Copyright © 2015 - M. van Vliet Infraservice | Vormgeving: RIA grafisch ontwerp | Realisatie: Klok Software